Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Vadnyugati jelenet a 6-os vil
  2008-01-20 16:52:02, vasárnap
 
  Olvasói cigánysztori: Vadnyugati jelenet a 6-os villamoson
2008-01-20. 14:49


Tisztelt Kuruc.info! Sajnos csak nemrég vagyok az olvasótok. Ezt azért mondom, mert ha már előbb az lettem volna, sokkal előbb észreveszek bizonyos dolgokat. Amiért írok nektek, az egy ritka, de szívmelengető dolog.

Én a Műszaki Egyetemen tanulok, és pénteken (jan. 18.) vizsga után elmentem a Móricz Zsigmond körtérre enni valamit. Miután ebédemmel végeztem, felszálltam a 6-os villamosra, és elindultam hazafelé. A villamoson természetesen akadt két hangoskodó "norvég" is, akik már elviselhetetlenül bömböltették a szemét cigányzenét a telefonjukról, és lépten-nyomon mindenkivel kötekedtek. Én sajnos nem vagyok egy nehézsúlyú K-1 bajnok, ezért - bár minden vágyam az lett volna, hogy jól megverjem őket - nem is igen mertem szólni nekik.

Az első megálló után, már annyira szemétkedtek ezek a büdös cigányok, hogy már gyakorlatilag féltem. Igen: be merem vallani, féltem. A 174 centis, 59 kg-os testem nem a tekintélyt parancsoló kategória képviselője, ezért tudtam, hogy nem úszom meg, azt hogy az orkok engem is betaláljanak. Meg is történt. Szerencsére csak a helyülről kiabáltak nekem sértő dolgokat. Nem is tudtam merre nézni, hogy elkerüljem a szemkontaktust.

Aztán jött a megváltás! A Petőfi híd budai hídfőjénél felszállt egy elég komoly, masszív srác. Kb. 1,80-1,85 magas, és kb. 90-100 kilós lehetett. Nem volt hatalmas, mint a filmekben, de rá már illett a monstrum kifejezés. Nagy kapucnis fekete bomber dzsekit, pit-bull sapkát viselt és a kezében egy zöld táska volt. A nyakában egy hatalmas Nagy-Magyarország medál lógott. Amikor felszállt, az orkoknak sem kerülte el a figyelmét, és elkezdték ordítani felé, hogy "Dikk mekkora darab paraszt" meg "a sitten ilyeneket dugtam, mint te".

A srácot túlzottan nem viselte meg a dolog, és mikor a villamos a híd felénél járt, odacammogott az orkokhoz, megállt előttük, és teli talppal arcon rúgta az egyiket, és fordulásból a másik ugyanezt kapta. A cigányok a földre zuhantak és meglepődésükben kaptak még egy-egy taposást. A cigány tetvek azt sem tudták, hol vannak. Utána a srác azt mondta nekünk: "Elnézést, hölgyeim és uraim, hogy a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat mutattam be, de azt hiszem, nem volt más választásom. További kellemes utazást kívánok!"

És a Boráros téren leszállt. Olyan volt az érzésem, mintha valami vadnyugati békebíró lett volna. Ja, a mocskos tetves cigányok a Ferenc körútnál tértek magukhoz, és a Rákóczi térnél kutyajárásban szálltak le a járműről.

Jó érzés volt, hogy "megvédtek", pedig még a nevét sem tudom a srácnak. Több ilyen kéne ebbe az országba.

Üdv:
F. Tibor

http://kuruc.info/r/20/20354/




Olvasó: normális országban mi lincselnénk, nem ők
2008-01-20. 15:12


Tisztelt Szerkesztőség!

Péntek este három barátommal elindultunk szórakozni. Találkozó még három barátommal: Újpest központ aluljáró 23:00 (ork fészek). Pár perccel korábban megérkeztünk, így várnunk kellett. Az aluljáróban szokásosan 3-4 dakota... megszokott ez itt Újpesten. Miközben vártunk, a csövesek vitatkoztak, ez is ugyebár megszokott az aluljáróban... Az egyik elejtett egy sörösüveget, amire az afromagyarok felfigyeltek. Odament a csöveshez a vajda (nevezzük így ezentúl a dagadékot), és elkezdett kötekedni. Eközben érkezett egy nagyobb horda (összesen kb. 15-en lehettek ezzel a regimenttel), ami már kezdett aggasztó lenni. Ez elriasztotta a csövest. A vajda levette a pólóját és úgy feszengett a csövesek előtt és előttünk.

A többiek mondták, hogy jobb lenne felmenni a villamosmegállóba, nehogy bajunk legyen ebből. Elindultunk és utánunk kiabáltak, hogy ,,hé, büdös magyarok..." Leszartuk, mentünk tovább... A lépcsősor felénél éreztem, hogy vesén vernek, hátranéztem, és láttam, hogy a földön fekszik, aki megütött elég illuminált állapotban. Aztán felértünk, mentünk kb. 5 métert, és hátranéztem mert a többiek lemaradtak. Azt látom hogy az egyik barátom körülveszik négyen és kérdezgetik, hogy mi a problémánk.

Mentem vissza, hogy leállítsam a vajdát, hogy nincs semmi gondunk. Erre az egyik srác, aki ott állt a vajda mellett, odajött, és kérdezte hogy ,,Dik valami bajod van vagy mi van?" Mondtam hogy ,,nincsen semmi... mi lenne?" Erre azt mondja, hogy ,,normálisan beszéljél velem, ki a geci vagy? Tudjad már, hogy kinek mit mondasz." Mondtam neki, hogy ,,Én tudom, mit mondok", erre fejbe rúgott, aztán a vajda leszedte rólam, mintha le akarná nyugtatni... Megszólalt a barátom, akit körülálltak, hogy ,,nem kell itt a tré", ekkor a vajda beindult és elkezdte őt ütni. Én kaptam két fejrúgást, a harmadikat már levédtem. Láttam, hogy a barátaimat is ütik, akit pedig körülálltak, azt többen.

Sikerült kiszabadulnom az uruk-haiok gyűrűjéből, addigra a barátaimnak is sikerült kiszabadulnia. Elfutottunk a környező mellékutcákba. A dakoták mint köztudottan jó nyomolvasók utánunk... Végső megoldásként elfutottunk a rendőrkapitányságra, odáig követtek. A rendőrségen felvették az adatainkat. A barátomhoz, akit körülálltak mentőt hívtak. Õ most kórházban van. Agyrázkódás.

Tömören: cigányok próbáltak (több-kevesebb sikerrel) meglincselni magyarokat származásuk miatt. Normális országban ez fordítva történne. Sajnos itt nem. Persze a tíz ,,magyar" a villamosmegállóban végignézte rövid kis történetünket az első sorból. Köszönjük segítségüket ezúton is! Mélyen felháborít az a tény, hogy a saját országomban három-négyszeres túlerőben rám támad az országunk problémája.

Tisztelettel:
Vendetta

http://kuruc.info/r/20/20355/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: meglepődésükben, szemkontaktust, kutyajárásban, szívmelengető, kiszabadulnia, szerkesztőség, gyakorlatilag, telefonjukról, természetesen, mellékutcákba, történetünket, kiszabadulnom, hanghatásokat, megzavarására, elriasztotta, segítségüket, szemétkedtek, megoldásként, megérkeztünk, afromagyarok, felfigyeltek, meglincselni, cigánysztori, bömböltették, odacammogott, magyarország, betaláljanak, tisztelettel, hátranéztem, köztudottan, körülálltak, aluljáróban, sörösüveget, regimenttel, elfutottunk, cigányzenét, 6-os villamoson, lettem volna, 6-os villamosra, villamoson természetesen, szemét cigányzenét, lett volna, első megálló, büdös cigányok, tekintélyt parancsoló, orkok engem, helyülről kiabáltak, elég komoly, monstrum kifejezés, zöld táska, hatalmas Nagy-Magyarország, sitten ilyeneket, Tisztelt Kuruc, Műszaki Egyetemen, Móricz Zsigmond, Tisztelt Szerkesztőség,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Sose bánj semmit  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Szívem tiéd  Facebookon kaptam  Lóhere  Varga János Veniam - Fontos sz...  A kételkedés kezelése  Alázat  Őrizkednünk kell...  Jó éjszakát  Png csokor  Nevem  Fekete István - Akác  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Fekete-erdő desszert  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Paul David Tripp Április 19  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  Png csokor  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Ágai Ágnes – Csendélet  Png ház  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Mindig jusson idő nevetni  Az engedelmesség miért nem vál...  Gonosz démon-álarc  Adakozás  Albert Einstein gondolata  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Rátalálsz  Szép estét kedves látogatóimna...  Jó éjszakát  Soha ne kedvezz...  Png ház  Hogy lehet megtartani  Éretlen vers  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Png férfi  Akarat  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  Neked tudnod kell  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Kaffka_Margit  Akarat  Adakozás  Fekete István - Akác  Ágai Ágnes – Csendélet  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Hazára minden embernek szükség...  Régi emberek, akikre máig büsz...  Albert Einstein gondolata  Adakozás  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Adakozás  Mi lenne ha  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Lóhere  Hogy lehet megtartani  A sors  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A nemzeti hovatartozás kulturá...  képre írva  Soha ne kedvezz...  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Fekete-erdő desszert  Fekete-erdő desszert  Szívem  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Albert Einstein gondolata  Mindig jusson idő nevetni 
Bejegyzés Címkék
6-os villamoson, lettem volna, 6-os villamosra, villamoson természetesen, szemét cigányzenét, lett volna, első megálló, büdös cigányok, tekintélyt parancsoló, orkok engem, helyülről kiabáltak, elég komoly, monstrum kifejezés, zöld táska, hatalmas Nagy-Magyarország, sitten ilyeneket, srácot túlzottan, másik ugyanezt, földre zuhantak, cigány tetvek, nyugalom megzavarására, mocskos tetves, aluljáróban szokásosan, csövesek vitatkoztak, egyik elejtett, afromagyarok felfigyeltek, nagyobb horda, vajda levette, csövesek előtt, többiek mondták, lépcsősor felénél, földön fekszik, többiek lemaradtak, egyik barátom, egyik srác, vajda mellett, geci vagy, vajda leszedte, vajda beindult, uruk-haiok gyűrűjéből, környező mellékutcákba, dakoták mint, rendőrségen felvették, első sorból, saját országomban, országunk problémája, meglepődésükben, szemkontaktust, kutyajárásban, szívmelengető, kiszabadulnia, szerkesztőség, gyakorlatilag, telefonjukról, természetesen, mellékutcákba, történetünket, kiszabadulnom, hanghatásokat, megzavarására, elriasztotta, segítségüket, szemétkedtek, megoldásként, megérkeztünk, afromagyarok, felfigyeltek, meglincselni, cigánysztori, bömböltették, odacammogott, magyarország, betaláljanak, tisztelettel, hátranéztem, köztudottan, körülálltak, aluljáróban, sörösüveget, regimenttel, elfutottunk, cigányzenét, elindultunk, vitatkoztak, képviselője, országomban, rendőrségen, felszálltam, szerencsére, észreveszek, származásuk, lincselnénk, választásom, barátaimnak, agyrázkódás, nyomolvasók, körülveszik, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3451
  • e Hét: 17681
  • e Hónap: 28792
  • e Év: 182288
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.